TECSUN PL660 SSB Air

TECSUN PL660 SSB Air


( Radiopřijímače Radioamatérský provoz )




Ukázat větší obrázekUkázat větší obrázek


MOMENTÁLNĚ NENÍ SKLADEM


Cena :
(v EUR : 179.3 €)
4360


Světový radiopřijímač TECSUN PL-660 je jedním z nejlépe hodnocených rádií pro příjem radiokomunikačního provozu. Se svojí cenou představuje bezkonkurenční nabídku mezi přijímači s podobnými parametry. Rozsah od 100kHz do 30MHz "bez mezer",možnost příjmu CW/SSB signálu a leteckého pásma AIR Band z něj pak dělá skvělého společníka pro každého radioamatéra při každodenním používání doma i na cestách.

Přijímač je řešen jako velmi citlivý PLL superhet s dvojím směšováním, obsahuje vstupní atenuátor (přepínač citlivosti) a laditelný záznějový oscilátor (BFO) pro příjem signálů CW a SSB na radioamatérských pásmech. Obsahuje též synchronní detektor, který zlepšuje příjem slabých signálů na krátkých vlnách.Má celkem 2000 předvoleb a pokročilý ladící systém s automatickým ukládáním vyhledaných stanic. Přehledný kontrastní LCD displej s oranžovým podsvětlením zobrazuje kromě údajů o frekvenci také S-metr (ukazatel síly signálu) a hodiny s budíkem. Přijímač se vyznačuje kompaktními rozměry, díky nímž se vejde i do malého cestovního zavazadla a zajistí tak vaše stálé spojení se světem. Napájení z baterií, nebo externího zdroje - rádio má vestavěný nabíjecí systém pro tužkové Ni-MH akumulátory. Kvalitní příjem zajišťuje vnitřní feritová anténa a teleskopická vysouvací anténa. Možnost přímého číselného zadávání frekvence výrazně zrychluje ladění a zvyšuje uživatelský komfort.

Jsme přímým dovozcem těchto radiopřijímačů pro ČR a narozdíl od přijímačů individuálně "výhodně" objednaných někde na E-Bayi či AliExpressu dodáváme vždy modely s posledním firmware, s anglickými popisky a především s evropským vybavením (t.j. odemčeným průběžným SW rozsahem - modely prodávané v Číně totiž mají kvůli místní cenzuře některé mezery v krátkovlnném rozsahu) !

S radiopřijímačem je dodáván pouze anglický návod (ke stažení níže) - ale předpokládáme, že kdo si bude tento přijímač kupovat, nebude tak pravděpodobně činit kvůli poslechu rádia Impuls a tudíž mu angličtina nebude dělat větší problémy...

AKCE

K rádiu dostanete ZDARMA také kompletní příslušenství - tedy čtyři nabíjecí Ni-MH akumulátory, koženkový obal na rádio a nabíječku (externí zdroj)

Zdá se vám to pořád hodně peněz za "obyčejný" tranzistorák ? Zkuste se na to podívat politicky. Jedete s rodinou na dovolenou k moři. Dáte za to dvacet tisíc. Manželka s dcerou se budou týden vesele grilovat u vody a vy se budete neskutečně nudit. Proč byste si sakra nemohli dopřát jednou taky něco pro sebe a koupit si na cestu pořádné rádio, se kterým se tam nudit rozhodně nebudete ? Možná vás to nakonec vyjde stejně draho, jako manželku s dcerou dohromady šaty, sluneční brýle a opalovací krémy. Navíc - ty dvě se za další týden oloupou a z dovolené jim zbyde akorát pár desítek zbytečných fotek. Vám ale tahle šikovná mašinka vydrží napořád...

Nechceme být jen běžnými obchodníky, kteří bez rozmyslu prodávají vše, co jim přijde pod ruku a na čem si myslí, že vydělají. My jsme 'v civilu' také kutilové, veteránisti, řidiči - a zakládáme si na tom, že všechno co prodáváme, jsme osobně vyzkoušeli. Přímo tento konkrétní výrobek se nám - i našim známým - osvědčil natolik, že ho sami dlouhodobě používáme. S radostí ho tedy můžeme doporučit i vám a zaručit, že s ním určitě budete spokojeni a že bude fungovat tak, jak od něho očekáváte !




Zkuste popřemýšlet také o následujícím :




TECSUN PL600 SSB


Stavebnice rádia Air Band


Přijímač XHDATA D-808 SSB,Air


Modul echo karaoke

Soubory ke stažení :
Základní parametry a popis přijímače PL660 (PDF - 1.4 MB)

Návod k obsluze TECSUN PL660 (PDF - 1.1 MB)








R A D I O T E C H N A
specializovaný E-Shop

shop@radiotechna.cz
Obch.podmínky

Doprava

Kontakty