Respirátor CleanAir

Respirátor CleanAir


( Ochranné pomůcky )




Ukázat větší obrázekUkázat větší obrázek

MOMENTÁLNĚ NENÍ SKLADEM


Cena :
(v EUR : 24.6 €)
599


Profesionální průmyslový respirátor - stoprocentní ochrana dýchacích cest při broušení, pískování a lakování. Dvojčinný ventil s výměnným mikroporézním filtrem zabezpečuje bezproblémovou výměnu vzduchu společně s jeho maximální filtrací. Díky elastickému provedení dobře přilne k obličeji, stavitelné gumové řemínky umožňují optimální přizpůsobení každé velikosti hlavy. Je přitom velmi lehký a nijak neobtěžuje při práci.

Každý kdo někdy brousil lak nebo tmel na autě, případně ho sám lakoval, jistě dobře ví, jak se především v nevětraných prostorech během chvíle vytvoří zcela nedýchatelné prostředí naplněné jemným dráždivým prachem. Nejen, že je práce v takovém ovzduší krajně nepříjemná, ale především také doslova životu nebezpečná. Chraňte svoje zdraví. Nepoužívejte nedostatečné a špatně fungující jednorázové papírové roušky, ale pořiďte si tuto profesionální ochrannou pomůcku.

POZOR !!! Kupodivu málokdo ví o tom (a prodejci samozřejmě o takové věci mlčí), že běžné papírové roušky (náhubky), co se prodávají v pracovních oděvech, či různých Baumaxech, chrání do určité míry pouze proti prachu a některým bakteriím - ale ne proti chemickým látkám obsaženým ve vzduchu typicky třeba těkavé toxické složky při stříkání barev. Na to je třeba tzv. chemický filtr (což je výše zmíněná vložka v našem respirátoru) podobný jako mají plynové masky, který chemické látky s nízkou až střední toxicitou spolehlivě odfiltruje a nepropustí do plic.

Nabízíme také model TwinAir, který má dva filtry a je tak ještě více účinnější.



Zkuste popřemýšlet také o následujícím :




Vložka respirátoru


Přehrávač Bluetooth 2x3W


LED žárovka Ba15s 12V PLUSOVÁ


Pojistkové pouzdro na panel ploché








R A D I O T E C H N A
specializovaný E-Shop

shop@radiotechna.cz
Obch.podmínky

Doprava

Kontakty