Zkušební deska pro dvě elektronky TS20A

Zkušební deska pro dvě elektronky TS20A


( Radiosoučástky ,Elektronky - lampy Objímky na elektronky , Zkušební desky, pl.spoje , Desky na elektronky )




Ukázat větší obrázekUkázat větší obrázekUkázat větší obrázek


Cena :
(v EUR : 5.3 €)
129 ksKoupit


Ekonomická verze prototypové plastové zkušební desky TS20 pro dvě novalové elektronky (mají devět pinů - většina novějších elektronek - např. ECC83, PCL85, EM84 atd.). Na desku se přimontují objímky, jejichž vývody se vyvedou na perové kontakty a snadno tak můžeme i bez pájení laborovat s nějakým zapojením - různě měnit ostatní součástky a jejich hodnoty, abychom získali nejlepší výsledek, který se teprve potom bude realizovat "načisto".

Žhavící přívody (jsou u naprosté většiny novalových elektronek na stejných "nožičkách") jsou vyvedeny na dvě zdířky (na běžný banánek) pro snadné připojení např. regulovatelného zdroje. Dále jsou na desce díry pro další dvě zdířky a ještě několik otvorů M3 pro případné přimontování pájecích oček, atd. Po obvodu je šest děr M4 pro upevnění, nebo pro montáž šroubů ve funkci nožiček.

Jedná se o stavebnici - dostanete základní plastovou destičku, čtyři čtyřpólové pérové kontakty a spojovací materiál.
POZOR ! Objímky a zdířky nejsou součástí ! Tato varianta desky je tedy vhodná pro ty, kteří chtějí ušetřit a mají po ruce třeba objímky z nějakého starého zařízení, rádia a podobně. Pokud si chcete koupit kompletní desku včetně objímek a zdířek, máme ji pochopitelně také (má označení TS20).

Rozměry cca 10x20cm



Zkuste popřemýšlet také o následujícím :




Deska pro tři elektronky TS31A


Zkušební deska pro dvě elektronky TS20


Zkušební deska pro elektronku TS10


Objímka elektronky stříbrná Noval








R A D I O T E C H N A
specializovaný E-Shop

shop@radiotechna.cz
Obch.podmínky

Doprava

Kontakty