Sponkovačka ruční

Sponkovačka ruční


( Potřeby pro renovace )




Ukázat větší obrázekUkázat větší obrázek


Cena :
(v EUR : 8.2 €)
199 ksKoupit


Ruční sponkovací pistole na normalizované, běžně dostupné (koupíte v každé hobbymarketu) kovové sponky se vyznačuje velkou silou, díky níž sponka snadno pronikne i do tvrdého dřeva, aniž by se zdeformovala - kvalita a pevnost se v žádném případě nemůže srovnávat třeba s běžnou kancelářskou sešívačkou, kterou občas v nouzi někteří kutilové zkoušejí použít - obvykle samozřejmě bez úspěchu.

Sponkovačka je ideální třeba na opravy nábytku, spojování rohů dřevěných rámečků atd. Používá se ale například i na vyvěšování plakátů, fixaci izolací, folií a při dalších mnoha různých činnostech.

Nicméně neocenitelné služby prokáže i každému elektrokutilovi. U starých rádií s ní lze velmi dobře připevňovat třeba průzvučné látky na přední stěny (látku ustřihnete a natáhnete s přesahem, který přeložíte na zadní stranu a na několika místech přicvaknete sponkovačkou. Narozdíl od lepení lze látku případně kdykoliv demontovat a natáhnout znovu).

Stejně tak dobře najde uplatnění při výrobě reprobeden, kytarových komb,atd.

Robustní a odolné celokovové provedení se silným pérovým mechanismem a malou potřebnou ovládací silou. Umožňuje naplnění běžnými sponkami s výškou 4, 6 a nebo 8mm (nejzou součástí dodávky, koupíte je v každém hobbymarketu).



Zkuste popřemýšlet také o následujícím :




Reproduktor LS22 ELEKTRON


Retro žárovka MARCONI 220V


Potenciometr aripot 10k


Rámeček Blaupunkt Praha chrom








R A D I O T E C H N A
specializovaný E-Shop

shop@radiotechna.cz
Obch.podmínky

Doprava

Kontakty