Svářecí invertor 140A

Svářecí invertor 140A


( Nářadí pro elektroniku )




Ukázat větší obrázekUkázat větší obrázekUkázat větší obrázek


MOMENTÁLNĚ NENÍ SKLADEM


Cena :
(v EUR : 82.2 €)
1999


Kvalitní moderní svářecí přístroj - invertor IGBT s digitální indikací a svařovacím proudem až 140A (plynule nastavitelným).

Invertory jsou určeny pro klasické svařování obloukem a oproti starým a dodnes nejrozšířenějším transformátorovým svářečkám mají několik velkých výhod. Jednak jsou menší a několikanásobně lehčí, takže se snadno dají nejen přenášet, ale třeba i používat zavěšené "přes rameno" při svařování ve stísněných, nebo obtížně přístupných prostorech, ve výškách, atd. Další výhodou je to, že velice snadno zapalují oblouk a následně se doslova "starají" o jeho udržení, takže s invertorem se dokáže i úplný začátečník během velmi krátké doby naučit kvalitně svářet.

Nabízený invertor POWERUP 140 je polské výroby a je velmi kvalitní. Má vestavěný ventilátor a obvody pro stabilizaci oblouku (ARC). Je velmi lehký, má madlo a popruh na snadné přenášení.

Napájení z běžné sítě 230V (jednofázová klasická zásuvka ve zdi)Můžete k němu použít prakticky jakékoliv svářecí elektrody, do průměru cca 3,5mm.

Velmi dobře se s ním svařují jak běžné věci (jäckely, úhelníky, pásovina), tak i silnější materiál (trubky, traverzy), při malém proudu a dobrých elektrodách s ním šikovné ruce dokážou svařovat i silnější plechy (na slabé plechy se samozřejmě obloukové svařování nehodí a je k němu potřeba buď autogen, nebo CO2 agregát). Díky plynulé elektronické regulaci proudu se dá dobře přizpůsobit ke každému materiálu. Kromě běžné oceli lze tímto přístrojem s patřičnými speciálními elektrodami svařovat i nerez, měď a nebo hliník.

Součástí dodávky jsou samozřejmě i potřebné svařovací kabely a kartáč s kladívkem na strusku.

POSLEDNÍ DVA KUSY ZA TUTO CENU (původně 2999 Kč)

Nechceme být jen běžnými obchodníky, kteří bez rozmyslu prodávají vše, co jim přijde pod ruku a na čem si myslí, že vydělají. My jsme 'v civilu' také kutilové, veteránisti, řidiči - a zakládáme si na tom, že všechno co prodáváme, jsme osobně vyzkoušeli. Přímo tento konkrétní výrobek se nám - i našim známým - osvědčil natolik, že ho sami dlouhodobě používáme. S radostí ho tedy můžeme doporučit i vám a zaručit, že s ním určitě budete spokojeni a že bude fungovat tak, jak od něho očekáváte !




Zkuste popřemýšlet také o následujícím :




Kondenzátor 100p/2kV


Tranzistor KD366


Autorádio RADIOX AR3 Silverstone


Reproduktor mini 45mm








R A D I O T E C H N A
specializovaný E-Shop

shop@radiotechna.cz
Obch.podmínky

Doprava

Kontakty