Prostřihovač plechu na vrtačku

Prostřihovač plechu na vrtačku


( Nářadí pro elektroniku )




Ukázat větší obrázekUkázat větší obrázek

Skladem 2 ks

Cena :
(v EUR : 24.6 €)
599 ksKoupit


Výborná věc pro dělání malých i zcela obrovských otvorů do plechu - děrovací prostřihovací nástavec na ruční vrtačku. Snadno a rychle vyseká libovolně velký a libovolně tvarovaný otvor do plechu. Pouze vyvrtáte jednu vodící díru, do ní nasadíte tento nástroj a pak už jen "jedete" podle nakreslené čáry - děrovačka čistě a rychle prostřihuje plech, aniž by se okraje či plocha plechu nějak deformovaly.

Pracuje na principu raznice - uvnitř je kalený prostřihovací hřídelík, který velkou rychlostí (podle otáček vrtačky) prosekává do plechu malé otvory a tím jak nástavcem pohybujete, z otvorů se vytváří souvislý čistý řez.

Prostřihovač zvládne prostřihnout až 1,8mm silný ocelový plech, 1.2mm nerezový plech, případně až 2mm silný plech z mědi, mosazi, nebo hliníku.

Jediné co potřebujete je jakákoliv obyčejná ruční elektrická nebo akumulátorová vrtačka, do které jde upnout vrták o průměru 8mm (což je v podstatě každá). Místo vrtáku do ní upnete stopku tohoto nástavce a můžete začít vesele dělat díry.

Tomuto nástroji se někdy říká slangově také "housenka" - protože s ní můžete udělat opravdu libovolný tvar. Minimální rádius díry je 12mm, maximální je prakticky neomezený - jde jen o to, kam až dosáhnete - klidně třeba půlmetrový otvor ve velké tabuli plechu !

Ověřená kvalita, velká trvanlivost, snadné použití.

Ideální třeba pro dělání otvorů v kovových chassis, na vyřezávání částí karoserií, pro rozšiřování stávajících otvorů (třeba jako na obrázku, kde pán zvětšuje díru ve dveřích auta na jiné reproduktory, pro vytváření děr v plechových střechách, atd.

Velkou výhodou kromě zmíněných čistých a nezdeformovaných řezů je také to, že spodní strana plechu nemusí být nijak přístupná - nástroj se nasazuje do jediné "startovací" díry.

Nechceme být jen běžnými obchodníky, kteří bez rozmyslu prodávají vše, co jim přijde pod ruku a na čem si myslí, že vydělají. My jsme 'v civilu' také kutilové, veteránisti, řidiči - a zakládáme si na tom, že všechno co prodáváme, jsme osobně vyzkoušeli. Přímo tento konkrétní výrobek se nám - i našim známým - osvědčil natolik, že ho sami dlouhodobě používáme. S radostí ho tedy můžeme doporučit i vám a zaručit, že s ním určitě budete spokojeni a že bude fungovat tak, jak od něho očekáváte !




Zkuste popřemýšlet také o následujícím :




Respirátor TwinAir


LED žárovka pro UV sterilizaci


Hi-Fi předzesilovač NE5532


Bzučák 12V PAL








R A D I O T E C H N A
specializovaný E-Shop

shop@radiotechna.cz
Obch.podmínky

Doprava

Kontakty