Zkušební deska pro dvě elektronky TS20

Zkušební deska pro dvě elektronky TS20


( Radiosoučástky ,Elektronky - lampy , Krystalky a rádia , Objímky na elektronky , Zkušební desky, pl.spoje , Desky na elektronky )




Ukázat větší obrázekUkázat větší obrázekUkázat větší obrázekUkázat větší obrázek

Skladem dostatečné množství

Cena :
(v EUR : 10.2 €)
249 ksKoupit


Prototypová plastová pokusná deska pro dvě novalové elektronky (mají devět pinů - většina novějších elektronek - např. ECC83, PCL85, EM84 atd.). Obsahuje objímky, jejichž vývody jsou vyvedeny na perové kontakty a snadno tak můžeme i bez pájení laborovat s nějakým zapojením - různě měnit ostatní součástky a jejich hodnoty, abychom získali nejlepší výsledek, který se teprve potom bude realizovat "načisto".

Žhavící přívody (jsou u naprosté většiny novalových elektronek na stejných "nožičkách") jsou vyvedeny na dvě zdířky (na běžný banánek) pro snadné připojení např. regulovatelného zdroje. Dále jsou na desce další dvě zdířky a ještě několik otvorů M3 pro případné přimontování pájecích oček, atd. Po obvodu je šest děr M4 pro upevnění, nebo pro montáž šroubů ve funkci nožiček.

Jedná se o stavebnici - dostanete základní plastovou destičku, čtyři čtyřpólové pérové kontakty, čtyři zdířky, dvě objímky na elektronky, šroubky a kus drátu, kterým jednoduše připájíte vývody z objímky k patřičným kontaktům (práce na půl hoďky). Zvládne to každý, kdo má alespoň základní znalost pájení - i úplný začátečník.

Rozměry cca 10x20cm

Pokud máte po ruce nějaké staré objímky a zdířky, můžete si u nás koupit také jenom samotnou desku s pérovými konektory - pod označením TS20A



Zkuste popřemýšlet také o následujícím :




Deska pro tři elektronky TS31A


Objímka elektronky stříbrná Noval


Zkušební deska pro elektronku TS10


Zkušební deska pro dvě elektronky TS20A








R A D I O T E C H N A
specializovaný E-Shop

shop@radiotechna.cz
Obch.podmínky

Doprava

Kontakty