Tester součástek ALLTEST 328

Tester součástek ALLTEST 328


( Měřící přístroje ,Kapesní multimetry , Měřící přístroje a pomůcky )




Ukázat větší obrázekUkázat větší obrázekUkázat větší obrázek

MOMENTÁLNĚ NENÍ SKLADEM


Cena :
(v EUR : 41.1 €)
999


Měřič aktivních a pasivních součástek ALLTEST 328. Tento doslova "kouzelný" měřič sám rozezná připojenou součástku, zobrazí rozmístění jejích vývodů a hlavní parametry. V několika vteřinách tak určíte třeba neznámý tranzistor, přičemž vůbec nemusíte vědět, jak má rozmístěné vývody - kde je kolektor a kde emitor, měřič vám to sám ukáže !

Měří diody, tranzistory (bipolární i FET), kondenzátory, odpory a dokonce i indukčnosti. Určuje ESR u kondenzátorů a společně s měřením jejich skutečné kapacity je tak jedinečnou pomůckou pro zjišťování kvality straších (ale i nových) elektrolytických kondenzátorů. Je to zkrátka nepostradatelný pomocník pro každého radioamatéra.

Je dodáván včetně zabudované baterie (běžná 9V, v přístroji vydrží i několik let !), k okamžitému použití.Odolná ABS krabička s předním průhledným krytem proti poškrábání displeje, jednoduchá nožka zabezpečuje možnost používání "vestoje", nebo mírně naklopený - pro snadné odečítání údajů na displeji.

Připojení měřené součástky pomocí ZIF patice, nebo přes normální klasické šňůry s banánky.

Více též na www.radiox.cz/srs

ALLTEST si nyní můžete koupit také jako stavebnici i pro úplné začátečníky !

Pro velký zájem bohužel výroba nestíhá a tudíž je v současné době dodací lhůta obvykle cca 1-2 týdny

Nechceme být jen běžnými obchodníky, kteří bez rozmyslu prodávají vše, co jim přijde pod ruku a na čem si myslí, že vydělají. My jsme 'v civilu' také kutilové, veteránisti, řidiči - a zakládáme si na tom, že všechno co prodáváme, jsme osobně vyzkoušeli. Přímo tento konkrétní výrobek se nám - i našim známým - osvědčil natolik, že ho sami dlouhodobě používáme. S radostí ho tedy můžeme doporučit i vám a zaručit, že s ním určitě budete spokojeni a že bude fungovat tak, jak od něho očekáváte !




Zkuste popřemýšlet také o následujícím :




Tester součástek ALLTEST 328 - modul


Tester součástek ALLTEST 328 - stavebnice


Sluchátko 150 ohm


Panelový VU metr kulatý

Soubory ke stažení :
ALLTEST 328 - návod k obsluze (PDF - 1.6 MB)








R A D I O T E C H N A
specializovaný E-Shop

shop@radiotechna.cz
Obch.podmínky

Doprava

Kontakty