Propojovací šňůry

Propojovací šňůry


( Radiosoučástky ,Měřící přístroje , Měřící přístroje a pomůcky , Součástky pro pokusy , Konektory a redukce , Nářadí pro elektroniku )




Ukázat větší obrázekUkázat větší obrázekUkázat větší obrázek

Skladem 13 ks

Cena :
(v EUR : 4.1 €)
99 ksKoupit


Sada 10 ks jednotlivých různobarevných propojovacích vodičů ukončených na obou stranách "krokosvorkami".

Velmi užitečná věc pro měření, dočasné testovací propojení atd.

Délka cca 40cm

Pokud snad v dílně nic takového ještě nemáte, pak je rozhodně nejvyšší čas si podobné pomocníky pořídit. Až u vás zazvoní soused s tím, že mu tchyně v prádelně nastražila bombu a vy nebudete mít čím přemostit spínací kontakt pekelného stroje, tak potom si nestěžujte, že jsme vám o tom neřekli.

V 93% všech amerických dobrodružných filmů s výbušninami totiž používají pyrotechnici právě tyto naše propojovací šňůry. Můžeme se prokázat téměř třemi tisíci děkovných dopisů !

Namátkou - například důchodce pan B.Willys, bytem Starý Hollywood Č.p.102, Státy Americké Spojené, nám loni na podzim napsal, citujeme : "Bůh žehnej za to, že jsem objevil váš obchod, kde tyto nenahraditelné pomocníky prodáváte. Objednal jsem si jich hned celý veletucet a dnes již nejdu ani ráno ke schránce pro noviny, aniž bych v kapse u trenýrek neměl dva, tři kousky, protože nebezpečí tady u nás v kapitalistické Americe jak jistě víte číhá doslova na každém rohu. S těmito skvělými propojovacími vodiči však mohu ihned každého sprostého teroristu pěkně skřípnout...".

A nebo další dopis z mnoha - pan F.Pantoflíček z Temelína píše : "Měl jsem tehdy noční službu na velíně naší jaderné elektrárny, byla tuším středa. Kolega si odskočil na chvíli domů obrátit seno a já zůstal u reaktoru sám. Náhle začalo blikat červené varovné světlo a rozezněly se poplašné bzučáky. Signální panel hlásil, že došlo k poruše pravé hnětací metly, která má v reaktoru za úkol neustále promíchávat roztavený uran s glutamanem tak, aby se směs na spodku nepřipálila - díky čemuž došlo k náhlé neřízené reakci a teplota jádra vystoupala nad kritickou hodnotu. V podlaze velína začaly praskat parkety, zdi se chvěly a ozývalo se zlověstné temné hučení. Všichni včetně vrátného vzali nohy na ramena a utíkali z elektrárny pryč. Já jsem ale duchapřítomně běžel k hlavnímu rozvaděči, rychle utrhl plombu a otevřel jeho dvířka. Z nitra rozvaděče na mě civěl kus zvonkového drátu, který napájí chladící ventilátor reaktoru - překousaný patrně od krysy či potkana. Naštěstí jsem si vzpomněl, že jsem od své ženy dostal k vánocům sadu skvělých propojovacích šňůr, které koupila ve vašem internetovém obchodě. Rychle jsem vytáhl ten, který ssebou neustále nosím v peněžence společně s manželčinou fotografií a překousaný drát jím rychle přemostil. Primární hnětací okruh se opět pozvolna roztočil a nervy drásající poplašné sirény konečně přestaly houkat. Nebezpečí, o němž se veřejnost z rozhodnutí vlády nikdy nemá dozvědět, bylo zažehnáno. Děkuji vám a objednávám tímto promptně další tři sady..."



Zkuste popřemýšlet také o následujícím :




Objímka elektronky EL34 Octal


Cívka dřevěná velká


Laserová LED dioda


Spojka JACK 3.5 dvě zdířky








R A D I O T E C H N A
specializovaný E-Shop

shop@radiotechna.cz
Obch.podmínky

Doprava

Kontakty