Stavebnice rádia TAMARA

Stavebnice rádia TAMARA


( Stavebnice ,Stavebnice rádií )




Ukázat větší obrázekUkázat větší obrázekUkázat větší obrázekUkázat větší obrázek

Skladem 22 ks

Cena :
(v EUR : 20.2 €)
489 ksKoupit


ZVLÁDNU TO POSTAVIT ?
Složitost : určeno pro mírně pokročilé
Pájení : vyžaduje praxi v pájení
Oživení : uvedení do chodu může být náročnější

Postavte si vlastní retro kapesní tranzistoráček !

Jedná se o "učebnicový" AM superheterodyn na středních vlnách se sedmi tranzistory - poměrně citlivý a bezproblémově hrající i bez vnější antény, jaké byly v módě v sedmdesátých a osmdesátých letech minulého století.

Určeno spíše pro pokročilejší amatéry - vyžaduje pájení a oživení také nemusí být vždy úplně snadné.

Tato stavebnice je kompletní - obsahuje všechny součástky, navinuté cívky, destičku s plošnými spoji, schéma, reproduktor a krabičku - skříňku.

Prodáváme případně i o něco levnější variantu této stavebnice bez krabičky a reproduktorku pro ty, kteří by si chtěli hotové rádijko zabudovat do nějaké vlastní skříňky.

Někdo možná namítne - proč dneska stavět něco absolutně nemoderního, něco co se dá hotové koupit desetkrát kvalitnější za polovinu v Kauflandu ? Na to je těžké odpovědět. Kdo ale někdy proseděl celou noc v dílně s páječkou a měřákem, pořád dokola zkoušel, proč TO hergot sakra nefunguje, teprve nad ránem objevil nenápadný "studeňák" a pak se TA zatracená věc najednou konečně rozsvítila a rozehrála, ten určitě ví o co tady jde.

Koupit se dá dneska všechno. Kromě toho zvláštního pocitu hrdosti a vítězství nad hmotou, když něco postavíte vlastníma rukama...


Prodáváme stavebnici případně také i bez krabičky a reproduktorku pro ty, kteří by si chtěli rádio zabudovat do nějaké vlastní skříňky.



Zkuste popřemýšlet také o následujícím :




Stavebnice rádia TAMARA bez krabičky


Krabička pro rádio TAMARA


Stavebnice rádia AM/FM


Plexisklo 2mm 150x200








R A D I O T E C H N A
specializovaný E-Shop

shop@radiotechna.cz
Obch.podmínky

Doprava

Kontakty